Husvärd

Nu söker vi en husvärd             

Lekebergs Bostäder är ett välskött och välmående företag som har utvecklats positivt under lång tid, jobbat hårt med miljöfrågor och profilerat oss för att bidra till ökad inflyttning till kommunen.

Idag har vi ett brett bestånd av välrenoverade bostäder i många moderna fastigheter. De senaste åren har vi renoverat kök och badrum och dessutom lagt stor vikt vid energifrågorna.

Våra hyresgäster är en blandning av ungt och gammalt, av familjer med barn och ensamstående. Det är en blandning som berikar och skapar utveckling i Lekebergs kommun.

Bor man bra mår man bra. En bra bostad i trygg och säker miljö med närhet till det man behöver i form av kommunal service, skolor, vård och affärer ger god livskvalitet.

I Lekebergs kommun finner du den livskvaliteten. Här ser vi till att du både bor bra och mår bra.

Välkommen hit!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vi är ett kommunägt företag som utvecklar, anpassar och bygger boenden för allas olika behov. Vi bidrar därigenom till att kommunen växer och utvecklas på ett hållbart sätt. Vi skapar tillsammans med våra hyresgäster attraktiva och trygga bostäder och är kända för kundnära service. Nu söker vi vår nya medarbetare:

Husvärd

Är du en driven person som vill arbeta i en sammansvetsad grupp med stor teamkänsla? Vi söker dig som brinner för att lösa problem, trivs med att arbeta fysiskt, tycker om service och har ett stort intresse för fastighetsskötsel.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Du kommer att ansvara för allmänt fastighetsarbete, dvs. rondering, städning, yttre- och inre skötsel. Åtgärda felanmälningar, ansvara för mindre snickeriarbeten, inköp av visst material samt skötsel av bilar och utrustning som ingår i verksamheten. Andra förekommande arbetsuppgifter är delta i möten och besiktningar. Beredskap kan förekomma. Ingen dag är den andra riktigt lik och det kan även delegeras arbetsuppgifter från förvaltaren. Då vi även förvaltar kommunens verksamhetslokaler ingår även dessa i vårt ansvarsområde.

Din profil

Vi söker dig som har utbildning och erfarenhet av förekommande arbetsuppgifter. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och värdesätter social kompetens och en positiv inställning samt att du har förmågan att arbeta såväl självständigt som i nära samarbete med andra för att lösa de utmaningar du ställs inför. Vi tror att du är en person med datavana samt behärskar svenska i tal och skrift, är du flerspråkig ser vi det som positivt.

Krav/meriterande är

  • Utbildning inom fastighetsskötsel
  • Erfarenhet av förekommande arbetsuppgifter
  • Datavana
  • Social kompetens
  • Positiv inställning
  • B-körkort är ett krav
  • Behärskar Svenska i tal och skrift

Villkor

Vi erbjuder dig en intressant och omväxlande tjänst, där du arbetar tillsammans med kunniga kollegor i ett växande företag. Vi erbjuder en marknadsmässig lön, och i övrigt attraktiva villkor. Tjänsten är en tillsvidareanställning, som inleds med sex månaders provanställning.

Vid eventuella frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig

rekryterare Anna Brorson 070-601 22 46, anna.brorson@synq.se

Sista ansökningsdag är 2020-04-19, men vi ser gärna att vi får dina handlingar tidigare, då intervjuer sker löpande.